Kano Nisramont Activiteiten - Water Contact Home

De samenvloeiing van de Oostelijke en Westelijke Ourthe is gelegen in het natuurpark "Parc Naturel des deux Ourthes" en beschikt over een prachtige fauna en flora.

Geniet van de rust en de ongerepte natuur tijdens een tocht over het langgerekte stuwmeer met een totale oppervlakte van 47Ha. Op de steile flanken van de smalle vallei vind je een voortdurende afwisseling tussen bossen en  rotspartijen, bevolkt door eenden,  reigers, buizerds en verschillende andere vogelsoorten. Misschien behoor je wel tot de gelukkigen die een zeldzame ijsvogel of een zwarte ooievaar kunnen spotten …

De samenvloeiing van de twee Ourthes biedt het hele jaar door voldoende waterstand en kan bevaren worden door deelnemers vanaf 6 jaar.

Bovendien bepaal je zelf de lengte van je traject. Ben je op zoek naar de rust en ontspanning, dan kan je al dobberend genieten van de prachtige omgeving. Ben je eerder sportief, dan kan je kiezen voor een uitgebreide kennismaking met beide armen - Oostelijk en Westelijk - van de Ourthe (+/-13Km / 3u).

Indien je op voorhand reserveert bedraagt de kostprijs € 15,00 pp. Op deze prijs wordt een korting berekend in functie van de groepsgrootte en het aantal activiteiten. Bovendien maakt een waterdichte ton en zwemvest deel uit van het arrangement.

Last minute kunnen er ook kano's aan de deur gehuurd worden aan onderstaande prijzen. Reservatie op voorhand is dus niet mogelijk aan volgende prijzen. Op deze prijzen worden ook geen kortingen berekend. Onderstaande prijzen zijn inclusief zwemvest. Een waterdichte ton kan bijgehuurd worden aan € 1,50 /stuk.
- € 12,50 p.p. in 2-zit
- 12,50 p.p. in 1-zit.

Je komt naar de uitvalsbasis van Moulin Bock NaturAction in Houffalize. Daar krijg je een uitgebreide instructie over het gebruik van de peddels, de boten en de veiligheid. Je neemt je materiaal in ontvangst en begeeft je vervolgens met eigen vervoer naar het stuwmeer. De boten liggen ter plaatse voor je klaar. Na de kajaktocht leg je de boten terug op de juiste plaats en breng je het materiaal (peddel en zwemvest) terug naar Moulin Bock.

Aanvraag Info Aanvraag Info

Download hier een lijst met benodigdheden en kledingadvies voor de activiteiten.

 

Kano

Nisramont

Nisramont

Nisramont

Azimut s.p.r.l. - Moulin Bock NaturAction | Rue de La Roche, 51, 6660 Houffalize - Belgische Ardennen
info@naturaction.com | Tel: 0032 (0)61 28.86.43 | Fax: 0032 (0)61 28.86.26
BTW-BE0443.991.566 | RPR Marche-en-Famenne